De Wielen van de Bus.

De wielen van de bus gaan rond en rond, rond en rond, rond en rond. De wielen van de bus gaan rond en rond. Helemaal door de stad.

De deuren van de bus gaan open en dicht, open en dicht, open en dicht. De deuren van de bus gaan open en dicht. Helemaal door de stad

De regen op de bus gaat tik, tik, tik... tik, tik, tik. De regen op de bus gaat tik, tik, tik. Helemaal door de stad.

De wissers van de bus gaan heen en weer, heen en weer, heen en weer. De wissers van de bus gaan heen en weer. Helemaal door de stad.

Het kindje in de bus zegt: "ik wil een ijsje, ik wil een ijsje, ik wil een ijsje. Het kindje in de bus zegt: "ik wil een ijsje. Helemaal door de stad.

Haar papa in de bus zegt: "niet zo zeuren, niet zo zeuren, niet zo zeuren. Haar papa in de bus zegt: "niet zo zeuren. Helemaal door de stad.

De mensen in de bus gaan op en neer, op en neer, op en neer. De mensen in de bus gaan op en neer. Helemaal door de stad.

De lichten van de bus gaan aan en uit, aan en uit, aan en uit. De lichten van de bus gaan aan en uit. Helemaal door de stad.

De mensen in de bus die stappen uit, stappen uit, stappen uit. De mensen in de bus die stappen uit. Lopen dan door de stad.

                                                                                

* Het is leuk als de bewegingen van "rond en rond" worden uitgevoerd tijdens het zingen.