Hallo... Ik ben Alice,

Groepsleidster voor stichting kinderopvang "de Paraplu" 

Het leuke aan het werken in de kinderdagopvang is de spontaniteit en veelzijdigheid van kinderen.Ook het helpen met de ontwikkeling van deze kleintjes blijft spannend. 

Elk kind glijdt op zijn eigen manier door de vele ontwikkelingen die hij/zij willen, kunnen en moeten leren en ondergaan. Als groepsleidster is het een feest te zien als het een kind gelukt is iets te kunnen. Dit kan zijn lopen, puzzelen, zindelijk worden, een poppetje van klei maken, zelf uit een beker drinken, zelf  je jas aan doen, een taart van zand maken, een puzzeltje leggen, fietsen en binnen de lijntjes kleuren.

    

Deze homepage is voornamelijk gemaakt voor ouders met kleine kinderen. Alhoewel, tegenwoordig sta je nergens meer versteld van! Er zijn veel kinderen van 2 3 jaar die al flink wat handigheid hebben in het gebruik van een computer. 

"Je kunt niet vroeg genoeg beginnen"! 

Waarom niet ...? als een kind er plezier aan beleeft! 

Misschien beleven kleuters en lagere schoolkinderen zelfs nog heel wat plezier aan deze pagina. Ook is het mij niet onbekend dat leerlingen van verschillende opleidingen hier gebruik van maken.

Tot Slot: "Iedereen veel plezier bij het doorlopen hiervan". 

Als je nog vragen of opmerkingen hebt dan kun je altijd via onderstaand e-mailadres bij mij terecht.

E-mail :